Dom > Servis

Servis
Kao vodeći na tržištu u proizvodnji staklenih obloga, hemijskih reaktora, sudova za skladištenje, staklenih obloga, miješalica i druge opreme i dijelova od staklenih obloga, Taiji uvijek radi pod principom orijentiranog na kupce. Svi radovi koje radimo imaju za cilj da zadovolje kupce. U oba predprodaja i perioda prodaje, mi ćemo učiniti sve da ponude korisnicima najznačajnije usluge.

1. Taiji je osnovao 2 spoljnotrgovinska odeljenja koja zapošljavaju najprofesionalniju spoljnotrgovinsku prodaju u staklenoj industriji. Oni se pohvaljuju bogatim znanjem o opremi od stakla i mogu raditi s vama da izgrade optimalna rešenja.

2. Naš odeljenje za dizajn takođe ima profesionalne dizajere za opremu koja se izvozi. Oni mogu direktno da komuniciraju sa vama o crtežima dizajna kako bi osigurali veličine i specifikacije opreme.

3. Izgradili smo standardizirane radionice za opremu i dijelove staklene obloge i razvili najsavremenije tehnologije. Iskusan proizvodni tim primenjuje kontrolu štapa nad svakim proizvodnim procesom, osiguravajući preciznost i kvalitet proizvoda.

4. Sofisticirana iskustva spoljne trgovine obezbeđuju da se oprema i srodne informacije mogu dostaviti na vreme. Obećavamo garanciju od 18 meseci ili 12 meseci za našu opremu od stakla.