Dom > Proizvodnja > Sirovine

Sirovine za opremu na staklenoj podlozi
Čelične ploče
Sve čelične ploče i ostali čelici koje koristi oprema za obradu stakla Taiji su iz Kine dobro poznate čelične biljke kao što su Baosteel Group, Jinan Iron and Steel Group itd. Čelici se izrađuju prema strogim standardima i ispunjavaju naše zahteve za debljinom i kvalitetom .Emajl visokih performansi
TJ09 emajl za staklene obloge samostalno je razvio Taiji, kombinujući nemačku i američku tehnologiju. Može se pohvaliti naročito visokim performansama koje su dostigle međunarodni napredni nivo. Na primer, naš stakleni emajl dolazi sa odličnom otpornošću na kisel i alkalni medijum, mehanički udar i oštru temperaturnu varijaciju. Dokazano strogim testom, može se odupreti koroziji svih organskih i neorganskih kiselina, organskih rastvarača i slabe osnove, osim fluorovodonične kiseline i jake fosforne kiseline. TAIJI emajl usvaja svetski proces sinterovanja električne peći s preciznim sastavom i strogom kontrolom kvaliteta, tako da se u potpunosti može osigurati kvalitet staklenih obloga.

Grafikon krive krive
Krivulje korozije na grafikonima pokazuju tipičnu korozivnost kiselog i alkalnog medija. Pošto je koroziona brzina manja od 0,1 mm / godišnje, to znači da medijum ima veoma slabu koroziju na staklenoj podlozi. Dakle, preporučuje se. Kada je korozija u granicama od 0.1 ~ 0.2mm / godišnje, korozija se ne može zanemariti. Potrebno je izvršiti redovnu inspekciju kako bi se utvrdilo koliko je staklena postrojenja bila razorena. Pošto je stepen korozije više od 0,2 mm / godišnje, medijum ima ozbiljnu koroziju prema staklenoj oblogi i samim tim se ne preporučuje.