Dom > Proizvodnja > Kontrola kvaliteta

Kontrola kvaliteta
Taiji je jedino preduzeće na svetu koje proizvodi opremu za staklo postavljenu linijom za montažu. Ovo proizvodi više standardne proizvode sa staklenim oblicima pouzdanog kvaliteta i pristupačne cene. Sa samorazvijenim naprednim patentiranim emajlom i patentiranom tehnologijom, Taiji-ova oprema za staklo obložena je najpouzdanijom kombinacijom čelika i staklene obloge u industriji. Proizvodni proces i tehnologija uvek vode na tržištu. Sa izuzetnom izdržljivošću, naši proizvodi su dobili jednoglasnu pohvale i povjerenje od kupaca, a uživali su visoku potražnju koja je uvijek prevazilazna od 2009. Zašto? To je zbog naše stroge kontrole kvaliteta koja uzima kredit.


Quality Control 01(001).jpg

Rigorous Test


Quality Control 02(001).jpg

Dovoljno napajanje


Quality Control 03(001).jpg

Standardizovana linija montaže


Quality Control 04(001).jpg

Taiji proizvodi izvezeni širom sveta


Quality Control 05(001).jpg

Vodeća tehnologija proizvodnje


Quality Control 06(001).jpg

Ekskluzivna podzemna električna peć za sinterovanje suspenzije


Quality Control 07(001).jpg

Polu-automatska mašina za poliranje


Quality Control 08(001).jpg

Unutrašnje zidno poliranje


Quality Control 09(001).jpg

Precizna obrada


Quality Control 10(001).jpg

Štamparska oprema


Quality Control 11(001).jpg

Standardna proizvodna linija


Quality Control 12(001).jpg

Oprema za pjeskarenje


Quality Control 13(001).jpg

Oprema za emajliranje


Quality Control 14(001).jpg

Oprema za zavarivanje


Quality Control 15(001).jpg

Linija za proizvodnju emajla


Quality Control 16(001).jpg

Oprema za otkrivanje nedostataka


Taiji je jedina fabrika u Kini koja kompletira proizvodni proces opreme za obradu stakla na radionicama. Zbog toga se izbjegava erozija kiše, osiguravajući pouzdan kvalitet i predivan izgled. Svi proizvodi se sinteruju u električnoj peći, sa jednom ekskluzivnom pećom za jednu specifikaciju. Postoji desetine peći za emajl u različitim veličinama. Proces emajliranja primenjuje digitalnu temperaturnu samokontrolu i 36 patentiranih tehnologija, koji obezbeđuju dobru distribuciju peći tokom emajliranja, stvarajući stabilnije i pouzdane proizvode.


Samo razvijeni Taijinovi emajli AS906 i TJ09 imaju odličnu otpornost na kiselinu, alkaliju, toplotu, abraziju, toplotni udar i mehanički udar. Oni u potpunosti ispunjavaju međunarodne standarde. Na desetine hiljada opreme od stakla, uključujući reaktor sa procesorom obložen staklom, rezervoar za skladištenje, mešači reaktora sa oblaganjem stakla itd. Se prodaju godišnje. Ali odnos problematičnih proizvoda je nekoliko puta niži od naprednih konkurenata u svijetu. Naravno, kao i bilo koje preduzeće, Taiji ima i nedostatke. Treba poboljšati upravljanje i stalno poboljšavati. Samo na ovaj način možemo održati častni naziv kao najbolji proizvođač opreme za staklo u Kini.