Dom > Novosti > Sadržaj

Tank od nerđajućeg čelika Zašto je tako popularan?

Zibo Taiji Industrial Enamel Co, Ltd | Updated: May 24, 2017

Zapravo, za rezervoar od nerđajućeg čelika, u stvari, on je tako popularan zbog razloga, upoznati smo sa hemijskim limenkama od nerđajućeg čelika i konzervama od nerđajućeg čelika, a karakteristike takvih rezervoara su slične.

Rezervoar od nerđajućeg čelika Ima snažnu otpornost na koroziju, ne utiče na eksternu hlorsku koroziju spoljašnjeg vazduha i vode, svaki tanki tank prije tvornice mora biti pod velikim pritiskom i testiranjem pod normalnim pritiskom do 100 godina.

Drugo, zaptivanje kontejnera od nerđajućeg čelika je posebno dobro, dizajn zaptivanja rezervoara od nerđajućeg čelika potpuno eliminiše štetne materije u vazdušnoj prašini i rezervoaru za upijanje komaraca i osigurava da kvalitet vode u rezervoaru nije zagađen spolja Svet i uzgoj crvenih crva. Međutim, takođe ima karakterističnu karakteristiku: posuda od nerđajućeg čelika eliminiše redovno čišćenje, čišćenje samo treba da se periodično otvara poklopac donjeg rezervoara rezervoara kako bi se mogao isprazniti materijal za padavinu u vodi, što je znatno smanjilo trošak čišćenja.