Dom > O nama > Korporativne kulture

Taiji je prvo preduzeće u kineskoj industriji staklenih obloga da položi ISO14001 sertifikacijski test. Njegovo zelenilo okruženje je kao vrt, sa twittering pticama i miris cvijeća. Čisto proizvodno okruženje garantuje vrhunski kvalitet proizvoda. U godinama razvoja, trudimo se da izgradimo skladnu i usmjerenu korporativnu kulturu.


1. Osoblje
"Naporno raditi na poslu i uživati u životu nakon posla" je ono što je Taiji pratio. Taiji pridaje veliku važnost životu osoblja. Smatra osoblje kao članove porodice, pružajući im prvoklasnu radnu sredinu, visoku standardnu osoblje, komforne apartmane i rekreativne sportske objekte. Zbog toga osoblje oseća toplinu porodice Taiji.
U 2006. godini, kompanija je uložila više od 80 miliona RMB-a za izgradnju osoblja stanova površine oko 60.000 kvadratnih metara. Svaka osoba ima prostor od 50 kvadratnih metara. Televizor, internet, kupatilo, krevetić za krevet, klima uređaj, grijanje i stolice su na raspolaganju. Stambeni prostor je opremljen i 3D kino dvoranom, malim supermarketom, dečijim igralištem, klinikom za zdravlje, šahovom sobom, teretanom, stolnom teniskom salom, bilijarskom salom, badminton salom, košarkaškim igralištem, otvorenom fitnes opremom itd. Različite kulturne i sportske Preduzimaju se aktivnosti za obogaćivanje života zaposlenih.


2. Strategija za talente
Taiji takođe obraća pažnju na obuku menadžmenta i tehničkog osoblja. Uložili smo 60 miliona RMB da svakom od naših glavnih rukovodilaca i inženjera i tehničara pružimo gradsku kuću veličine 160m2. Svaka osoba dobija vrhunski automobil, kućnu dekoraciju i 60-inčni televizor visokog kvaliteta. Odredbe su takođe predviđene kadrovskim i tehničkim osobljem koji mogu da uzmu slobodno zanimanje nakon penzionisanja u Sanya Health Resort u koji je investirao Taiji. Obezbeđuju se naknade avio karata i ostali troškovi. Niz politika podstiče naše zaposlene da vole kompaniju i ujedine kao jedan. Odgovornost osoblja garantuje visokokvalitetnu opremu i usluge staklenih obloga Taiji.


3. Klijent prvi
Prvi klijent, nikada ne varaj! Već više decenija, većina bivših kupaca je svjedočila istoriju razvoja Taiji i uživala u našim uslugama integriteta. Oni uvek podržavaju Taiji, bez obzira na situacije. Novi kupci Taiji takođe raste sve više.

4.jpg

Osoblje igra Tai Chi


5.jpg

Tvornička proslava


6.jpg

Trening borilačkih veština


7.jpg

Taiji stipendija za studente


8.jpg

Taiji Chorus


9.jpg

Osoblje koje živi u kvartu


10.jpg

Pogled na stan apartmana


11.jpg

Odmor u Sanya


12.jpg

Osoblje GYM


13.jpg

Dječje igralište


14.jpg

Osoblje stanova


15.jpg

Visoko kvalitetno kućište za ključne zaposlene