Dom > O nama

O NAMA

Zibo Taiji Industrial emajl Co., Ltd je osnovana 1995. godine, i bio je posvećen razvoju kompletan asortiman Emajlirani kemijske procesne opreme, kao i ugljični čelik, titan čelika i nehrđajućeg posude pod pritiskom čelika za različite industrije od tada. Sada, izrasli smo u specijalizirani proizvođač stakla-postrojilo reaktor, spremnik Emajlirani, Emajlirani izmjenjivač topline, kao i mnoge druge Emajlirani opreme i dijelova. Napredna oblogu stakla tehnologije, pouzdane kvalitete proizvoda i neuporedivo cijene i usluga doveli su nas veliki ugled među kupcima.


U ovom trenutku, Taiji pokriva ukupnu površinu od 170.000 kvadratnih metara, uključujući i 110,000m2 radionice. S najviše up-to-date opreme proizvodne tehnologije Emajlirani, opreme i preko 1000 zaposlenih, uključujući više od 300 profesionalnih tehničara, držimo kapaciteta za proizvodnju 30.000 kompleta Emajlirani opreme godišnje. Mi smo bili jedan doduše najveći Emajlirani proizvođač opreme u Kini s neto imovinom od 500 milijuna RMB. Godišnja proizvodnja i prodaja Taiji stakla-postrojilo čelika opreme je 30% više nego zbir koji konkurenata u Kini. Izvanrednu trajnost nam pomaže da osvoji korisnika i # 39; povjerenje i povoljne komentar u zemlji i inozemstvu.


Taiji je dobila dizajnu i proizvodnji licence za Nacionalna klasa I, II, III posudama pod pritiskom, a mi smo prvi u industriji u Kini osvojiti američki ASME certifikat, Evropska PED certifikat i ruski RTN certifikat, kao i ISO9001 certifikat i ISO14001 certifikat. I, posjedujemo licencu opreme proizvodnje stakla-postrojilo i licencu za slobodan uvoz i izvoz. Pored toga, Taiji je nagrađen naslov Shandong Star Enterprise i Shandong poznati brand za Emajlirani opreme. Stotine potvrda o počasti dobile su Taiji, i zbog naših inovacija koje smo dobili 36 komunalnih model patenata za naše Emajlirani opreme. Kontinuirani razvoj novih proizvoda i napredne tehnologije čini Taiji daleko ispred u Emajlirani opreme industrije.


U vrline vrhunskog kvaliteta proizvoda i obziran usluga nakon prodaje, Taiji je osvojio povjerenje kupaca u zemlji i inozemstvu. Trenutno, naš Emajlirani oprema je prodan u više od 30 zemalja i regija, uključujući SAD, Francuska, Rusija, Letonija, Brazil, Južna Afrika, Argentina, Čile, Turska, Grčka, Španjolska, Tajland, Japan, Južna Koreja, Egipat , Indija, itd od svog osnivanja, Taiji je napravio inovacije nauku i tehnologiju kao moto kompanije. Ovo promovira kontinuirano unapređenje tehnologije i drži Taiji uvijek u vodećim području Emajlirani opreme industrije.